Relatiebeheerder Zakelijk

Locatie Diemen       |        40 uur

Staat jouw wereld ook nooit stil net als de transportsector? Dynamisch, geen blad voor de mond en de dekking van de mooiste risico’s. Als Relatiebeheerder ben jij de vraagbaak voor onze klanten. Benieuwd hoe deze uitdaging eruitziet? 

Functieomschrijving


SAA Hoofdstad is de specialist in transportverzekeringen. Wij bieden advies om risico’s te dekken in transport en logistiek. Je kan hierbij denken aan verticaal- en horizontaaltransport. Ons portefeuille bestaat dan ook uit noemenswaardige klanten van wegtransporteurs tot aan logistieke specialisten in de kranensector en hoogwerkers. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt. Je komt te werken in een ambitieus team, omringt door veel verzekeringsspecialisten in de transportsector. De verzekeringen worden uiteraard op de beurs gesloten, wat jouw werk nog mooier maakt!

Voor ons kantoor in Diemen zijn wij op zoek naar een Relatiebeheerder. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en zorg je ervoor dat de accountmanagers optimaal worden ondersteund. Wat jouw verantwoordelijkheden zijn:

  •     Als eerste aanspreekpunt voor de klanten ben je verantwoordelijk voor het proactief beheren van de klantenportefeuille in de zakelijke          relaties;
  •     Je bent de vraagbaak voor klanten en kan hen gepast advies bieden, dit is tevens een groot onderdeel van jouw takenpakket;
  •     Met jouw commerciële instelling kan je de haakjes in de adviesgesprekken zien om eventueel de portefeuille uit te breiden;
  •     Je hebt een intensieve samenwerking met de accountmanager om de wensen van de klanten in kaart te brengen en oplossingen te bieden;
  •     Door jouw administratieve vaardigheden weet jij de processen zo vloeiend mogelijk te houden voor de klanten en interne afdelingen.

Wat wij van je vragen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van een WFT Schade Zakelijk;
  • Inmiddels heb je ruim 4 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie met de focus op schade zakelijk;
  • Een voortvarende instelling en je kunt niet wachten om het team in Diemen te ondersteunen.

Van ons voor jou


SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je diverse opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega's!