Maak kennis met SAA!

Wij doen het samen

Samenwerking, daarmee onderscheiden wij ons al sinds 1982 als assurantietussenpersoon. Niet voor niets staat SAA voor Samenwerkende Assurantie Adviseurs. Dankzij onze servicegerichte aanpak zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke spelers in– de Nederlandse assurantiemarkt. Onze zakelijke en particuliere klanten staan wij met raad én daad bij. Als SAA’er kun jij daar een mooie bijdrage aan leveren!

Eigen baas


SAA is als één van de weinige assurantiekantoren in Nederland volledig onafhankelijk. Wij bepalen zelf onze koers, banken en verzekeraars hebben géén aandelen in ons bedrijf. Een onafhankelijkheidsbesef dat ook doorwerkt binnen ons bedrijf. Want als je eenmaal bij ons werkt, krijg je de kans om jouw eigen route uit te stippelen, met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Natuurlijk houdt je leidinggevende vinger aan de pols – hij of zij zal jou de kansen aanreiken en jouw ontwikkeling stimuleren.

Informeel en gezellig


SAA telt inmiddels zo’n 500 medewerkers en groeit nog steeds. Wij weten van aanpakken en gáán ervoor. Toch is onze bedrijfscultuur altijd informeel en gezellig gebleven. Voor ons is maar één ding belangrijk: dat onze mensen het naar hun zin hebben. Zo organiseren wij regelmatig superleuke uitjes voor alle SAA’ers. Van Blijdorp by Night en Prison Escape tot de gezellige zomerse BBQ.

Groei mee met SAA

Om ons bedrijf nog even goed te typeren

  • Vanuit meerdere vestigingen in het land bedienen wij onze klanten. Eerlijk, verantwoord en helder.
  • Voor ruim 150 verschillende instellingen in de assurantiemarkt zijn wij aangesloten partner voor Nederland en het buitenland.
  • Iedereen kan bij ons terecht met alle mogelijke vragen op het gebied van verzekeringen, financiële dienstverlening en risico-inventarisatie.
  • SAA zet zich in voor verzekerden, maar houdt ook de belangen van advieskantoren en verzekeringsmaatschappijen in de gaten.

Onze medewerkers maken het bedrijf en daar zijn we trots op!

Hoe leg je uit wat ons succesvol maakt?

Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij SAA werkt, bén je SAA. Onze medewerkers staan voor samenwerking, enthousiasme en transparantie en een positieve bedrijfscultuur. Dit zijn volgens ons de ingrediënten om lekker te werken en tegelijkertijd uitstekende dienstverlening aan onze klanten te kunnen geven.  

Nóg meer weten?

Bezoek een van de volgende pagina’s:


© SAA Verzekeringen