Sollicitatieproces

Solliciteren bij SAA doe je zó!

Het is belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen. Alle communicatie vind je terug in ons sollicitatieportal waar je toegang tot krijgt. Maar solliciteren bij SAA, hoe werkt dat?

Solliciteren

Je wil bij SAA komen werken. Leuk! We willen graag meer over je weten en dat begint met een motivatiebrief en cv. Bij de vacature vind je achter de knop solliciteren alles om je sollicitatie onze kant op te sturen.

Eerste gesprek

Je komt langs bij SAA voor een kennismakingsgesprek. Top! Kijk goed op website van SAA en bedenk een aantal goede vragen. Wij hebben er genoeg, maar we willen graag een gesprek, geen verhoor. Enkele dagen na het gesprek hoor je of je door bent naar de volgende ronde.


Een assessment kan worden ingezet

Je kan van ons een gedragsassessment (PPA) van Thomas International ontvangen wat inzicht geeft in het werkgedrag van mensen. De PPA beantwoordt vragen als: wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Een mooi rapport om in het tweede gesprek door te nemen. Voor meer informatie klik hier.

Tweede gesprek

Je komt langs bij SAA voor het tweede kennismakingsgesprek. Enkele dagen na het gesprek ontvang je een terugkoppeling.

Aanbod

Zijn we na het tweede gesprek nog steeds enthousiast, en hopelijk nóg enthousiaster, dan sturen we je een aanbod. Na het accepteren van dit aanbod verwelkomen je heel graag als onze nieuwe collega bij SAA.

Screening

Bij elke nieuwe collega voeren we insolventiecheck uit. Je ontvangt hiernaast ook een e-mail om een VOG aan te vragen. Deze kosten kun je op je eerste werkdag digitaal declareren.


© SAA Verzekeringen